header

L’any 2010 ha estat el començament d’una nova etapa per a la nostra organització. El canvi de majories en els òrgans de govern de l’antic IMAS ha comportat el traspàs a la Generalitat de Catalunya, fet que es reflecteix en la constitució del nou consell rector de la institució, ara composat per sis representants de la Generalitat de Catalunya i quatre de l’Ajuntament de Barcelona. La Presidència l’ostenta la Sra.Marina Geli, Consellera de Salut, que ha nomenat en Jaume Raventós com a Conseller Delegat.

Aquest canvi ens ha obligat a revisar el nom de la institució, que ara es diu Parc de Salut MAR de Barcelona. El punt de partida per al canvi de nom i de marca ha estat un estudi sobre el posicionament de les marques del nostre grup en el panorama sanitari de la ciutat, realitzat amb l’assessorament del Centre de la Marca d’ESADE. La plataforma per a crear el nou nom i marca han estat els atributs positius que diversos públics van assenyalar, i que incloïen valors com “dinàmics, moderns, propers, professionals o referents en recerca”. El nou logotip ha estat seleccionat pel Consell Rector entre les propostes presentades al concurs d’idees.

Deixa un comentari