header

L’actor Fermí Fernandes, conegut per la seva participació a programes com Sense Títol, La cosa nostra, Polònia i Crackòvia -d’entre molts altres- s’ha plantejat un repte molt original per ajudar els Pallapupas a continuar la seva tasca a l’Hospital del Mar.  L’ajudem a aconseguir-ho?

El repte consisteix en guanyar-se un petó de tot el personal sanitari de l’Hospital del Mar a canvi dels donatius que tots i totes fem a través de migranodearena.org. Amb cada aportació, en Fermí farà un petó, així que quants més donatius aconsegueixi més petons podrà fer!. I tota la recaptació anirà destinada íntegrament a Pallapupas perquè puguin continuar omplint de somriures l’Hospital del Mar.

El repte el realitzarà el proper 6 de febrer, i haurà de donar tots els petons en un temps rècord de 30 minuts!. 

I com tot repte necessita un entrenament previ, aquests dies en Fermí està practicant amb diferents persones conegudes!. El pots veure amb l’Andreu Buenafuente i la Silvia Abril a l’àlbum de Facebook de Pallapupas!.

Deixa un comentari