header

L’aplicació d’un nou mètode de capacitació professional per infermeria va ser desenvolupat pel servei de Nefrologia de l’Hospital del Mar al 2011, en el marc dels objectius estratègics de la Direcció d’Infermeria del PSMAR. Es tracta d’un mètode per definir la cartera de serveis d’infermeria i proporcionar als nostres professionals els coneixements necessaris i permanentment actualitzats d’una manera integrada en el propi servei. Les autores del treball són Ernestina Junyent i Núria Pujolar. 

 

El treball va ser guardonat amb el primer premi en la V Jornada Tècnica d’Innovacions Infermeres que té per objectiu compartir experiències innovadores de tots els sectors de salut i en tots els àmbits professionals on intervé la infermera.

Enguany la jornada, que es va celebrar el proppassat 13 de novembre, ja és la cinquena edició que organitza La Unió (Associació d’Entitats Sanitàries i Socials) i és una trobada per mostrar el compromís i la implicació de les infermeres des de dos àmbits d’abordatge, experiències que contribueixen a l’eficiència del sistema i experiències que contribueixen a un millor abordatge de les noves demandes de salut.

Una Resposta to “El projecte de capacitació professional d’infermeres del PSMAR guardonat en la V Jornada Tècnica d’Innovacions Infermeres”

  1. Josefina Pi-Sunyer Peyrí escrigué:

    Benvolgudes companyes,

    Una vegada més moltes felicitats pel premi i per la tasca diària que feu per millorar el paper de l’infermeria i de la cura del pacient.

    Josefina

Deixa un comentari