header

En algunes àrees bàsiques del PSMAR superen àmpliament el 50%.

Ja fa més d’un any que es va iniciar la segona ronda del Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte. La primera ronda va finalitzar amb èxit de participació i en la segona s’estan millorant les participacions respecte la primera ronda. Ara s’acaben de publicar els nous resultats en la web del Programa, en format d’informes per cada ABS. També hi ha els resultats definitius de la primera ronda.

Tots plegats ens hem de felicitar per haver arribat a unes taxes de participació excel·lents, que en algunes àrees bàsiques del PSMAR superen àmpliament el 50%, amb unes bones taxes de detecció de càncers i d’adenomes.

Consulta resultats

Una Resposta to “Èxit de participació en la 2a Ronda del Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte”

  1. Andrea Buron Pust escrigué:

    Al web del Programa ( http://www.prevenciocolonbcn.org/ ) també trobareu el tríptic informatiu, un vídeo explicatiu, resposta a les preguntes més freqüents, el cronograma i les àrees on està implementat, i molt més.
    A més, podeu fer-nos arribar els vostres comentaris directament a través del apartat “contacte”.

Deixa un comentari