header

Segons l’informe “Indicadores Bibliométricos de la Actividad Científica Española 2010” realitzat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) juntament amb el grup de recerca SCImago, l’IMIM es troba en la segona posició en la majoria dels indicadors qualitatius i quantitatius que s’estudien: nombre de cites per document, publicacions en el primer quartil, col·laboració internacional o percentatge d’excel·lència entre d’altres.

L’estudi compara les 30 institucions sanitàries espanyoles amb més producció científica dels anys 2006-2010 i ha inclòs per primera vegada dos nous indicadors qualitatius com són el percentatge de excel·lència i el percentatge de lideratge de les publicacions espanyoles. 

Aquí podeu consultar l’informe complert.

Una Resposta to “L’IMIM, una de les institucions millor posicionades per la visibilitat de les seves publicacions científiques”

  1. MAR a la xarxa escrigué:

    Felicitar a les companyes i companys que fan recerca a l’IMIM, clínics, bàsics i altres… Important contribució la seva al progrés de la ciència i també i perquè no dir-ho, a la reputació dels professionals i centres.

Deixa un comentari